Mlati, Sléman

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Mlati
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Mlati nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sléman, Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta , Indonésia.



 

Kabupatén Sléman, DI Yogyakarta

Kacamatan: Berbah | Cangkringan | Dépok | Gamping | Godéan | Kalasan | Minggir | Mlati | Moyudan | Ngaglik | Ngemplak | Pakem | Prambanan | Seyegan | Sléman | Témpél | Turi


Nuvola filesystems folder home.png