Mns. Mesjid, Leupung, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mns. Mesjid
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLeupung

Mns. Mesjid nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Leupung, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Leupung, Aceh Besar


Gnome-home.svg