Mojowetan, Banjarejo, Blora

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mojowetan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Blora
Kacamatan Banjarejo

Mojowetan nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Banjarejo, Kabupatén Blora, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg