Morihiro Hosokawa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Morihiro Hosokawa
Perdana Mentri Jepang ka-79
Masa jabatan
9 Agustus 1993 – 28 April 1994
Saméméhna Kiichi Miyazawa
Sanggeusna Tsutomu Hata
Katerangan lian
Gumelar 14 Januari 1938 (1938-01-14) (yuswa 81)
Kyūshū, Jepang
Kabangsaan Japanese
Partéy pulitik Japan New Party (1992-1994)
New Frontier Party (1996-1998)
Democratic Party of Japan (present)
Pameget/istri Kayoko Hosokawa
Ageman Buddhism jeung Shinto

Morihiro Hosokawa (細川 護煕 Hosokawa Morihiro, babar 14 Januari 1938) nyaéta salah saurang pulitikus Jepang nu jadi Perdana Mentri Jepang ka-79 ti 9 Agustus 1993 nepi ka 28 April 1994.[rujukan?] Koalisina ngarupakan pamaréntahan non-Partey Demokrasi Liberal (LDP) munggaran saprak taun 1955. [rujukan?]

Saméméhna
Kiichi Miyazawa
Chair of the G8
1993
Sanggeusna
Tsutomu Hata
Saméméhna
Kiichi Miyazawa
Perdana Mentri Jepang
1993–1994
Sanggeusna
Tsutomu Hata

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg