Tsutomu Hata

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Tsutomu Hata
Citakan:Puic
Perdana Mentri Jepang ka-80
Masa jabatan
28 April 1994 – 30 Juni 1994
Saméméhna Morihiro Hosokawa
Sanggeusna Tomiichi Murayama
Katerangan lian
Gumelar 24 Agustus 1935 (1935-08-24) (yuswa 83)
Tokyo, Jepang
Pupus 28 august 2017
Kabangsaan Japanese
Partéy pulitik Democratic Party of Japan
Pameget/istri Ayako Hata

Tsutomu Hata (羽田 孜 Hata Tsutomu, babar 24 Agustus 1935) nyaéta saurang pulitikus Jepang tur Perdana Mentri Jepang ka-80 keur sababaraha minggu dina taun 1994. [rujukan?]

Saméméhna
Kabun Muto
Mentri Luar Negri Jepang
1993–1994
Sanggeusna
Koji Kakizawa


Nulis.jpg