Morten Tyldum

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Morten Tyldum
Tyldum, 2013
Gumelar19 Méi 1967 (1967-05-19) (yuswa 53)[1][2]
Bergen, Norwegia
Alma materSchool of Visual Arts
PagawéanSutradara
Taun aktip1991-ayeuna
PasanganJanne Tyldum
Anak1

Morten Tyldum ( gumelar 19 Méi 1967; umur 53 taun) mangrupa sutradara pilem asal Norwégia. Anjeunna paling kasohor di Norwegia pribumi pikeun ngarahkeun pangemutna Headhunters (2011), dumasar kana novel ku Jo Nesbø, sareng sacara internasional pikeun ngarahkeun drama sajarah The Imitation Game (2014), dimana anjeunna langkung milih pikeun Academy Award, sareng drama fiksi ilmiah Passengers (2016).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Morten Tyldum" (dalam Norwegian). Snurrfilm.no. Diarsipkan dari versi asli tanggal January 20, 2005. Diakses tanggal 2008-07-21. 
  2. "Top 100 People in Hollywood". Fadeinonline.com. Diakses tanggal 17 January 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg