Muara Jaya, Caringin, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Muara Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCaringin

Muara Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Caringin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.