Muaracikadu, Sindangbarang, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Muaracikadu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanSindangbarang

Muaracikadu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangbarang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.