Mukapayung, Cililin, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mukapayung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCililin
Lega150 ha

Mukapayung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cililin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg