Mulyo Rejo, Banyumas, Pringsewu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mulyo Rejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanBanyumas

Mulyo Rejo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Banyumas, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Banyumas, Pringsewu


Gnome-home.svg