Mulyo Rejo II, Bunga Mayang, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mulyo Rejo II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanBunga Mayang

Mulyo Rejo II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bunga Mayang, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bunga Mayang, Lampung Kalér


Gnome-home.svg