Lompat ke isi

Mundu, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Mundu
Peta
Peta lokasi Kacamatan Mundu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.09.12

Mundu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]