Munjul, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Munjul
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan Desa Pasanggrahan, Desa Sukasaba, Desa Munjul, Desa Cibitung, Desa Kotadukuh, Desa Panacaran, Desa Lebak, Desa Curglanglang jeung Desa Gunungbatu

Munjul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png