Munjul, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Kacamatan Munjul

Peta lokasi Kacamatan Munjul
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat H. Madroto, S.H
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa Desa Pasanggrahan, Desa Sukasaba, Desa Munjul, Desa Cibitung, Desa Kotadukuh, Desa Panacaran, Desa Lebak, Desa Curglanglang jeung Desa Gunungbatu

Munjul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png