Muyang Kute Mangku, Bandar, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Muyang Kute Mangku
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBandar

Muyang Kute Mangku nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bandar, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bandar, Bener Meriah


Gnome-home.svg