Myrtaceae

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kulawarga Myrtaceae
(Myrtaceae)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Plantae
Divisi: Magnoliophyta
Kelas: Magnoliopsida
Order: Myrtales
Kulawarga: Myrtaceae

Myrtacéae nyaéta salah sahiji kulawarga tutuwuhan tina ordo Myrtales nu aya dina kelompok utama Angiospermae (Tutuwuhan kembangan).[1] Myrtacéae diwangun ku tatangalan jeung semak-semak nu kapanggih di daérah tropis, subtropis jeung iklim Australia, diwangun ku antara 140 génus jeung 3000 spésiés.[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (en)Myrtaceae (diakses 26 Maret 2016)
  2. (en)Myrt (diakses 26 Maret 2016)
Nulis.jpg