Néglasari, Agrabinta, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Néglasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanAgrabinta

Néglasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Agrabinta, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg