Nagori Bosar, Panombeian Pane, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Nagori Bosar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSimalungun
KacamatanPanombeian Pane

Nagori Bosar nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panombeian Pane, Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Panombeian Pane, Simalungun


Gnome-home.svg