Naluk, Cimalaka, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Naluk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimalaka
Pamaréntahan
 • Nami KuwuIdar Darmina

Naluk nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cimalaka, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg