Namo Landur, Namorambe, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Namo Landur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanNamorambe

Namo Landur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Namorambe, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Namorambe, Deli Serdang


Gnome-home.svg