Napagaluh, Danau Paris, Aceh Singkil

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Napagaluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Singkil
KacamatanDanau Paris

Napagaluh nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Danau Paris, Kabupatén Aceh Singkil, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Danau Paris, Aceh Singkil


Gnome-home.svg