Negara Aji Tua, Anak Tuha, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Negara Aji Tua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanAnak Tuha

Negara Aji Tua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Anak Tuha, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Anak Tuha, Lampung Tengah