Negara Harja, Pakuan Ratu, Way Kanan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negara Harja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténWay Kanan
KacamatanPakuan Ratu

Negara Harja nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pakuan Ratu, Kabupatén Way Kanan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pakuan Ratu, Way Kanan


Gnome-home.svg