Negeri Campang Jaya, Sungkai Tengah, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negeri Campang Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Tengah

Negeri Campang Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Tengah, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sungkai Tengah, Lampung Kalér


Gnome-home.svg