Negeri Katon, Pesawaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Negeri Katon
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténPesawaran
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.09.02
Désa/kalurahan-

Negeri Katon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesawaran, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesawaran Citakan:Negeri Katon, Pesawaran