Negeri Kepayungan, Pubian, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negeri Kepayungan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanPubian

Negeri Kepayungan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pubian, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Pubian, Lampung Tengah


Gnome-home.svg