Pubian, Lampung Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Pubian

Peta lokasi Kacamatan Pubian
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Tengah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Pubian nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Tengah Citakan:Pubian, Lampung Tengah


Nuvola filesystems folder home.png