Negeri Ratu, Sungkai Kalér, Lampung Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Negeri Ratu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanSungkai Kalér

Negeri Ratu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sungkai Kalér, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Sungkai Kalér, Lampung Kalér


Gnome-home.svg