Ngaran urang Sunda

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Loba pisan ngaran anu geus ilahar dipaké ku urang Sunda. di antarana aya dina catetan ieu.

Anu ilahar dipaké boh ku lalaki, boh ku awéwé[édit | édit sumber]

A
Aan, Ade
D
Dian
E
Enong, Endang, Epi, Eka, Erwin
I
Ira
U
Uun
Y
Yani, Yuyun

Anu ilahar dipake ku Lalaki wungkul[édit | édit sumber]

A
Aa, Aang, Aca, Acah, Aceng, Acih, Adang, Agus, Ahmad, Ajat, Amat, Aming, Andung, Ara, Ai, Aidah, Asep, Adun, Ajang, Abo, Adah, Amar, Amir, Asta, Arry
B
Barnas
C
Cahya, Cecep, Cece, Cucu, Caca, Carya
D
Dace, Dadan, Dadang, Daman, Dana, Dani, Danu, Dayat, Darja, Dede, Deden, Dedeng, Dedi, Deni, Didi, Didin, Diding, Dodi, Dodo, Dude, Dudi, Dudu, Duduh, Dudung, Durahman, Duyeh, Duden,
E
Edi, Ece, Encep, Ence, Engkus, Endang, Elan, Enjang, Elan, Engkos, Emen, Entang, Erwan
G
Ganjar, Gagan, Gigin,Ginanjar, Gugum, Gugun, Gunawan, Gilang, Galih, Gumilar, Gandana,Ganda
H
Hamdani, Heri, Hidayat, Hamdan, Hendra, Henhen,
I
Ihin, Indra, Idang, Ijang, Idih, Idi, Isep
J
Jajang, Jaka, Jumsa, Jumhara
K
Kurniawan, Kuswara, Koswara, Kosasih, Karta, Komar
L
Lili, Lalan
M
Maman, Markasih, Marhaen, Mamat, Memed, Momo, Momoh, Momon, Mulyana
N
Nana, Nanang, Nandar, Nugraha
O
Odang, Oleh, Oman, Omo, Ondo, Ono, Oneng
P
Pupun, Pupung, Purnama,parta
R
Raditya, Rahmat, Rohman
S
Sadeli, Sambas, Sasmita, Sobana, Sobarna, Solihin, Soma, Sutija, Sumarna, Sumirat, Sudirja, SomaSudrajat, Sukarya, Sutarja, Sutarya, Sutisna,sanusi, Suganda, Suwarna, Sumirat, Sujalma, Saca
T
Tata, Tatang, Teteng, Tirta, Tutun,Tutan, Tarmadi
Y
Yaya, Yayan, Yoyo, Yayat, Yana
U
Udung, Ujang, Uu, Uus, Us-us, Undang
W
Waluya, Wahyu, Wijaya, Wawan, Wastani

Anu ilahar dipake ku Awewe wungkul[édit | édit sumber]

A
Aam, Asih, Ayi
C
Cicih
D
Dadah, Dedah, Dedeh, Dewi, Diah
E
Ecin, Een, Ela, Enok, Entin, Eros, Esih, Euis, Éndah,eem, Engkom, Ema,
É
Éndang, Eem, Enah
I
Iceu, Icih, Iin, Ikoh, Ira, Ita, Irma, Iyah, Ijah,icah, Imas, Iteung, Inung
G
Galuh, Gina,
K
Kokom, Kania, Kartika, Kuraesin, Komaraeni, Kinanti
L
Lilis,Lina, Leni, Lona, Lia
M
Mamah, Mariah, Mariam, Meida
N
Neneng, Nenden, Neni, Nia, Nining, Nunung, Nonon
O
Omah, Omoh, Odah, Ocoh,ocin.oom
P
Pupung, Puspita,popon, Putri
R
Ratna, Ratih, Ratnasih, Rela, Rusita, Rusti, Rengganis, Rarang, Ratu
S
Sari, Sekar, Suminar, Sartika, Saribanon
T
Tia, Tita, Titin, Tiktik
Y
Yoyoh, Yayah,yuyu, Yanti

(Aya nu sanes? Mangga dicutat di dieu ngagunakeun tumbu 'édit' di luhur.)