Ngaras, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngaras
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiLampung
KabupaténPesisir Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri18.13.10
Désa/kalurahan-

Ngaras nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesisir Kulon Citakan:Ngaras, Pesisir Kulon