Ngaras, Pesisir Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Ngaras

Peta lokasi Kacamatan Ngaras
Propinsi Lampung
Kabupatén Pesisir Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Ngaras nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pesisir Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Pesisir Barat Citakan:Ngaras, Pesisir Barat


Nuvola filesystems folder home.png