Nipah Kuning, Mesuji, Mesuji

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Nipah Kuning
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanMesuji

Nipah Kuning nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Mesuji, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Mesuji, Mesuji