Nokia 5200

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nokia 5200 mangrupa hiji telepon keupeul produksi Nokia. Kalawan beurat 104,2 gram. Mémori tiasa ditambih kalawan maké mémori éksternal kalawan maké microSD nepi ka 2 GB.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg