Nokia 5200

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Nokia 5200 mangrupa hiji telepon keupeul produksi Nokia. Kalawan beurat 104,2 gram. Mémori tiasa ditambih kalawan maké mémori éksternal kalawan maké microSD nepi ka 2 GB.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nokia wordmark.svg