Nyai Sumur Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Nyai Sumur Bandung  
PanulisDe Ballade
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeuns'Hage
Kaping dimedalkeun1910

Nyai Sumur Bandung (éjahan heubeul: Njai Soemoer Bandoeng) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya De Ballade. Ieu buku munggaran medal taun 1910 dina wangun citak ku penerbit s'Hage di Batavia.


Nulis.jpg