Nyi Bungsu Rarang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nyi Bungsu Rarang  
Panulis Ajip Rosidi
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2007

Nyi Bungsu Rarang nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2007 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg