Nyi Bungsu Rarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nyi Bungsu Rarang  
PanulisAjip Rosidi
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2007

Nyi Bungsu Rarang nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ajip Rosidi. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2007 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg