Obrolan:Adas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

@Dinototosugiarto kantun nambihan rujukan kana kalimah nu acan aya rujukanna wungkul, --Uchup19 (SAB17)  3 Méi 2017 23.32 (UTC)

Rujukanna atos ditambihkeun nya, mangga parios deui. Nuhun... Dinototosugiarto (sawala) 5 Méi 2017 12.16 (UTC)