Obrolan:Awi buluh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya nu taya rujukanna kénéh
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK, tapi sigana kudu ngadamel kategori Awi, lantaran jenis-jenis awina rupa-rupa

Catetan

  1. Kekecapan:
    • ogétur -> jeung
    • atawa bambu lemang -> dina basa Indonésia disebut bambu lemang
  2. Dina nempatkeun gambar, kedah dirarapih deui. Pami seueur mah gambarna saéna didamel galéri baé.

Sakitu heula panginten, mangga dilajeng.--Uchup19 (SAB17)  10 Juni 2017 11.57 (UTC)

kahatur Kang @Uchup19, hoyong dipang marioskeun deui...--Dinototosugiarto (sawala) 11 Juni 2017 09.08 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  11 Juni 2017 10.14 (UTC)