Obrolan:Awi surat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Itikap wiki[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK (aya hiji deui dina paragraf panungtung, kalimah ka-2 bucit)
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Kecap nu kudu dibenerkeun:
    • ukuran --> ukuranna
    • bagunan --> bangunan
    • diunggal --> di unggal
    • patempatanan --> patempatanna (?)
    • kaluhur --> ka luhur
    • jarak --> Jarak
  2. Aya kénéh kalimah nu basa Inggris.

Sakitu heula panginten, haturan.--Uchup19 (SAB17)  9 Juni 2017 16.42 (UTC)

Haturan kang @Uchup19, hoyong dipangmarioskeun deui, Nuhun ----Dinototosugiarto (sawala) 10 Juni 2017 08.30 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg artikel sah--Uchup19 (SAB17)  10 Juni 2017 11.32 (UTC)