Obrolan:Awi tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya sababaraha kalimah nu teu acan aya rujukanana.
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK, tambihan kategorina ku Poaceae

Catetan Mangga lengkepan heula kakiranganana Kang @Dinototosugiarto --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Juli 2017 15.14 (UTC)

Haturan @A.R Dipusparaga, hoyong dipangmarioskeun deui... Nuhun.--Dinototosugiarto (sawala) 5 Juli 2017 03.50 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juli 2017 14.32 (UTC)