Obrolan:Awi wulung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Aya sababaraha kalimah nu teu acan aya rujukanana.
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Éjahan nu kedah diropéa
    • nepika kedahna nepi ka
    • di asakan kedahna diasakan
    • wanguna kedahna wangunna

Mung sakitu heula panginten Kang @Dinototosugiarto. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 15 Juni 2017 17.34 (UTC)

Haturan téh @A.R Dipusparaga hoyong dipangmarioskeun deui. Nuhun--Dinototosugiarto (sawala) 16 Juni 2017 15.38 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas --A.R Dipusparaga (sawala) 22 Juni 2017 13.36 (UTC)