Obrolan:Bandeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  1. Sateuacan tanda (;) teu kedah nganggo spasi
  2. Kekecapan nu kirang merenah: Laut kedahna laut, Kidul kedahna kidul, katewak kedahna katéwak, jeng kedahna jeung.
  3. Lepat merenahkeun spasi: timimiti kedahna ti mimiti, nepika kedahna nepi ka, didasar kedahna di dasar.
  4. Cobi imeutan deui ieu kalimah Tahiti wétaneun , Jepang beulah Kidul maksadna Tahiti wétaneun Jepang beulah Kidul, Tahiti wétan atanapi kumaha?
  5. Di laut bandeng bisa hirup teu kedah nganggo kecap Di
  6. Kalimah nu tiasa dirucat janten sababaraha kalimah
    • Binih lauk bandeng disebut ogé nénér numutkeun panalungtikan Dirjen Perikanan di Indonesia jumlah tangkapan nénér kawilang loba : dimimitian ku propinsi Aceh sanggup nyadiakeun 530 juta binih dina sataun, kadua Bali ngahasilkeun 250 juta, jeung anu katilu Sulawesi Kidul ngahasilkeun 198 juta nénér dina sataun, poténsi nénér anu dihasilkeun ti sakabéh Propinsi kurang leuwih 1.5 miliar nénér unggal taunna.
    • Kabutuhan nénér di Indonesia sorangan kurang leuwih 1 miliar, jadi sésana dijual ka luar negeri (Taiwan, Singapura, jeung Malaysia) hargana leuwih onjoy tibatan benur (binih hurang).
  7. Kategorina tambihan ku Chanidae.

Nyanggakeun Kang @Dinototosugiarto, hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 27 Agustus 2017 07.01 (UTC)[balas]

Haturan téh @A.R Dipusparaga, hoyong diparios deui.--Dinototosugiarto (sawala) 3 Séptémber 2017 12.19 (UTC)[balas]

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas' --A.R Dipusparaga (sawala) 4 Séptémber 2017 14.40 (UTC)[balas]