Obrolan:Brownies kukus

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ieu kang dialihkeun waé atuh kana Brownies--Uchup19 (SAB17)  7 Désémber 2017 04.37 (UTC)

Mangga kang @Uchup19 nanging kumaha da ieu brownies téh aya dua rupi, nu kukus hiji sareng nu oven hiji (teuacan aya artikel). Teras judulna téh kengeng tina kaca nu dipikabutuh téa gening.

Pami kitu mah teu kedah dialihkeun kang @Dinototosugiarto, mung interwikina ulah kana brownies nya. Kin tiasa ngadamel deui judul nu Brownies wungkul.--Uchup19 (SAB17)  7 Désémber 2017 04.50 (UTC)