Obrolan:Cakung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - Yes check.svg  '
  • Minimal 100 kecap - Yes check.svg  '
  • Rujukan dina unggal kalimah - Yes check.svg  '
  • Minimal 2 rujukan - Yes check.svg  '
  • Gambar - Yes check.svg  '
  • Wikifisasi - Yes check.svg  '
  • Interwiki - Yes check.svg 
  • Kategori - Yes check.svg  '

Catetan

  • Ropéa kecap: yaéta - nyaéta, nyeuseup - naplok, sahingga - nu matak, gerakannana - gerakanana, diluhur - di luhur, tibatan - ti batan.
Nyanggakeun, Kang. --ilhamkang (sawala) 27 Agustus 2017 05.30 (UTC)
Haturan kang @ilham.nurwansah, hoyong diparios deui.--Dinototosugiarto (sawala) 3 Séptémber 2017 05.10 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel taratas' --ilhamkang (sawala) 14 Séptémber 2017 04.38 (UTC)