Obrolan:Carabikang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salam kang @Dinototosugiarto, pami ieu téh judul leresna Carabikang apa Carabinkang?--Uchup19 (SAB17)  30 Nopémber 2017 13.37 (UTC)[balas]