Obrolan:Cijulang, Cijulang, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kakirangan[édit sumber]

Artikel ieu kedahna sanés ngeunaan kacamatan, tapi désa. Lantaran artikel kecamatanna mah aya di Cijulang, Pangandaran. Artikel ieu ogé teu akurat lantaran kiwari kacamatan/désa Cijulang ayana di Kabupatén Pangandaran. A2613 (sawala) 26 Désémber 2015 03.10 (UTC) A2613 (sawala) 26 Désémber 2015 03.10 (UTC)