Obrolan:Citrānggadā

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Upami aya ngaranna dina pawayangan lokal mah, komo lamun beda, saena disebutkeun oge. --kumincir (sawala) 15 Januari 2016 11.30 (UTC)[balas]

Naon atuh nya dina pawayangan Sunda nami tokoh ieu teh? Citra Anggada kitu?--ilhamkang (sawala) 16 Januari 2016 14.52 (UTC)[balas]