Citrānggadā

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Arjuna Ménta ka Raja Manipur pikeun ngalamar Citrangada

Citrānggadā nyaéta anak awéwé ti Raja Citrasena ti Manipur, jeung mangrupa salah sahiji istri Arjuna.[1] Manéhna mimiti panggih waktu Arjuna ngasingkeun diri di Manipur.[1] Harita Arjuna boga status minangka lalaki nu boga dua istri.[1] Sanajan geus boga dua istri, Arjuna tuluy ngalamar Citrānggadā.[1]

Dina basa Sanskerta, kecap Citrānggadā hartina “dihias ku geulang nu éndah” [2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d (id)DBPedia (diakses 13 Januari 2015)
  2. (id)Sastra Bali (diakses 13 Januari 2015)


Nulis.jpg