Obrolan:Doclang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ngaronda Artikel[édit sumber]

Sarat Artikel Taratas

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - Can aya

Catetan Ieu artikel tos saé, kantun nambihan kategorina wungkul Kang @MadCholis. Hatur nuhun --A.R Dipusparaga (sawala) 5 Juni 2017 04.21 (UTC)

Artikel Sah[édit sumber]

Yes check.svg  Ieu artikel geus nyumponan sarat-sarat artikel --A.R Dipusparaga (sawala) 8 Juni 2017 16.18 (UTC)