Obrolan:Gatrik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Naha bet babak?[édit sumber]

sanes ari babak mah pan pingping atawa lilipetan awak anu kararud-rarud nya?

Yusup_Ramdani 

10 Désémber 2014 13.18 (UTC)

Diganti ku jirangan we ah. Pami aya nu langkung cocog disumanggakeun --Tedi (sawala) 11 Désémber 2014 00.44 (UTC)