Obrolan:Gegeremet

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Serangga -> Insékta[édit sumber]

Sampurasun,
Kecap serangga pami dienyem-enyem ieu kecap téh asa malayu teuing, pamendak ti kang Ilham aya kecap Insékta kanggé panggentosna, dihaturanan kedalanna. Panuhun. Toél pangersa kuncén aang Kumincir, aang Mssetiadi, sareng ceu Icha.--Yusup_Ramdani  15 Juli 2015 08.45 (UTC)


Satuju[édit sumber]


Teu satuju[édit sumber]


Kumabaé[édit sumber]


Kedalan[édit sumber]