Obrolan:Haremis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - OK
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - OK
  • Kategori - OK

Catetan

  • Aya kénéh kekecapan anu kirang merenah diantarana: mangrupakeun->mangrupa, kulantaran->ku lantaran, nepikeun kan->nepikeun ka, ngagunakeu->ngagunakeun.
  • Aya kénéh kecap Inggris: include
  • Kategori Kerang-kerangan mun badé dipertahankeun sigana mah ditulisna Kekerangan baé.

Sakitu waé samentawis mah, nuhun mangga nyanggakeun.--Uchup19 (SAB17)  19 Méi 2017 21.39 (UTC)

Kahatur kang Uchup19 (SAB17), hoyong dipangmarioskeun deui.
Hatur nuhun... Dinototosugiarto (sawala) 24 Méi 2017 14.21 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg Artikel sah--Uchup19 (SAB17)  24 Méi 2017 19.20 (UTC)