Obrolan:Kéhkél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Ronda 1[édit sumber]

Sarat Artikel

  • Artikel anyar - OK
  • Minimal 100 kecap - OK
  • Rujukan dina unggal kalimah - Rujukan nomer 9 sigana teu layak dimuat lantaran tina blog
  • Minimal 2 rujukan - OK
  • Gambar - OK
  • Wikifisasi - OK
  • Interwiki - Can ayaan
  • Kategori - OK

Catetan

  1. Aya kekecapan anu masih kurang merenah, siga kecap "lebar"=rubak; turmibanda=tur mibanda; mangrupakeun=mangrupa; jsb.
  2. Susunan kalimah dina awalan medarkeun saéna mah dituturkeun ku basa latinna dina jero kurung
  3. Judul subbab "Pedaran=" sigana teu kakémot aya simbul "=" leuwih teuing 1
  4. Dina kalimah "Ieu ogé mangrupakeun pola adaptasi ngajaga kalumangsungan hirupna survival tina kaayaan tempat hirupna anu henteu netep" kuduna teu didéngdékkeun.

Mung sakitu heula panginten ti abdi nu kapendak téh, haturan.--Uchup19 (SAB17)  15 Méi 2017 12.34 (UTC)

Haturan Kang Uchup19 (SAB17), nuhun pisan perkawis catetanna,
mangga diparios deui.
Dinototosugiarto (sawala) 15 Méi 2017 13.37 (UTC)

Artikel sah[édit sumber]

Yes check.svg Artikel sah--Uchup19 (SAB17)  19 Méi 2017 06.34 (UTC)